Producent in de kijker:  Bakkerij Zonnemaire

Producent in de kijker
Producent in de kijker: Bakkerij Zonnemaire

Proef de vitaliteit in Zonnemaire biologisch brood & banket

Biologische bakkerij Ad van der Westen bakt al ruim 60 jaar brood uit volle overtuiging en hecht veel waarde aan een duurzaam productieproces. Het graan wordt wekelijks ambachtelijk gemalen tussen molenstenen. Hierna wordt het deeg gemengd en handmatig gevormd. Om daarna alle tijd te krijgen om optimaal te rijzen. Het brood wordt in traditionele ovens gebakken, zo verzekeren ze u de originele smaak van uw brood.

Biologisch brood vol liefde gebakken

Zonnemaire maakt gebruik van eerlijke en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. Altijd gebakken op authentieke wijze en gegarandeerd 100% biologisch! Dat proef je! Het uitgebreide Zonnemaire-assortiment bevat dagelijks vers gebakken en houdbaar brood en banket van ongeëvenaarde kwaliteit. Zonnemaire biologisch brood ligt elke ochtend heerlijk vers in de winkel.

Trots familiebedrijf met ambitie

Biologische bakkerij Ad van der Westen is een trots familiebedrijf. De bakkerij werd in 1950 opgestart door vader en moeder Van der Westen. Met veel ambitie en een geheel eigen visie stond Ad van der Westen in 1978 als innovator aan de wieg bij de ontwikkeling van een volledig biologisch assortiment. Hij wordt met groot enthousiasme ondersteund door zijn vijf kinderen die binnen het bedrijf allemaal een eigen taak hebben. Naast de eigen specifieke opleidingen hebben ze allemaal ook een bakkersopleiding gevolgd, zodat iedereen volledig vertrouwd is met alle ins en outs van de bakkersbranche.

Zoveel méér Zonnemaire

Met Zonnemaire zet u namelijk veel méér dan een authentieke smaak op tafel en kiest u voor balans, natuurlijk, duurzaamheid en vitaliteit. Steeds meer mensen hebben tegenwoordig te maken met een voedingsallergie, waardoor specifieke voeding erg belangrijk is. Om tegemoet te kunnen komen aan mensen met een voedselallergie heeft Zonnemaire biologische producten zonder suiker, zonder koemelkeiwit of zonder gluten. Zoals bijvoorbeeld suikervrije, zoutloze, macrobiotische en natuurlijk glutenvrije producten.

Wist je dat?

  • Zonnemaire in traditionele ovens wordt gebakken? Dit garandeert de originele smaak.
  • Zonnemaire 100% natuurlijke en biologische ingrediënten bevat? Dat proef je!
  • Zonnemaire een eerlijk assortiment brood en banket levert, zonder toevoegingen?
  • Zonnemaire een enthousiast en ambitieus familiebedrijf is?


Ontdek meer

Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van de laatste activiteiten.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies