Havermoutkoekjes met banaan

Havermoutkoekjes met banaan

personen: 4 bereidingstijd: 30min niveau: eenvoudig

ingrediënten

    • 80 g havermout
    • 50 g amandelpoeder
    • handje amandelschilfers (lichtgeroosterd in een pannetje)
    • 1 zoete appel (vb. jonagold)
    • 3 rijpe bananen
    • 1 el rietsuiker
    • 1 el chiazaad
    • snuifje kaneel
    • snuifje zout

bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Prak de bananen in een kom, rasp de appel en voeg hem bij de bananen, samen met de rest vande ingrediënten en meng alles goed.
  3. Neem een bakplaat met bakpapier en vorm hier je koekjes op (max. diameter 4cm/hoogte 1cm).
  4. Bak de koekjes 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat ze even afkoelen en smullen maar.
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies