Heerlijke vegan aardappelsalade

Heerlijke vegan aardappelsalade

personen: 3 bereidingstijd: 60min niveau: eenvoudig

ingrediënten

    • 300 gram nieuwe aardappelen 
    • 3 el Provamel Soja Alternatief voor Plattekaas 
    • 2 el veganaise 
    • 1 el citroensap 
    • 1 teentje knoflook 
    • 1 handvol peterselie 
    • 1 rode ui 
    • 1 blikje biologische suikermaïs 
    • Zout en peper naar smaak

bereiding

 

  1. Kook de nieuwe aardappelen in de schil, dit zorgt ervoor dat ze hun smaak behouden.
  2. Laat ze afkoelen, snijd ze in twee stukken en doe ze in een grote kom.
  3. Hak de ui, de knoflook en de peterselie fijn. 
  4. Doe het Provamel Soja Alternatief voor Plattekaas en de veganaise in een kommetje en voeg de knoflook, ui, peterselie en het citroensap toe. Meng alles goed.
  5. Voeg de suikermaïs toe aan de aardappelen en roer de saus erdoor.
  6. Zet de salade gedurende een half uur in de koelkast.
  7. Bestrooi met wat peterselie en serveer met salade of als hoofdgerecht. 
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies