Blog

Voeding   |  Dag van de Chocolade

De ‘Dag van de chocolade’ mag dan geen officiële feestdag zijn, vieren doen we het toch! Op 13 september eet je zonder schuldgevoel die reep chocolade of de chocoladesoufflé

Voeding   |  Slechte vetten vervangen voor goede vetten? Het kan!

Wanneer we spreken over vetten, is er een verschil in het soort vetten dat je eet. 

Tips & Tricks   |  Biologisch barbecueën, deel 2: ingrediënten

In ons vorig blogbericht gaven we je tips om op een milieuvriendelijke manier te barbecueën. Maar ook wat je op de barbecue legt, en hoe je dat doet, speelt een rol. 

Tips & Tricks   |  Biologisch barbecueën, deel 1: de barbecue aansteken

Wanneer je op een heerlijke zomerse avond door de straten wandelt, ruik je het. De geur van barbecue kruipt in je neus. En de extra kruiden die ze erop strooien, om de buren jaloers te maken, doen

Voeding   |  5 gezonde zomersnacks

Yes, zomer! Een terrasje hier en een barbecue daar, en tussendoor… een gezonde zomersnack. Klinkt als veel werk? Dat hoeft het zeker niet te zijn. 

Tips & Tricks   |  Detoxen met water

Valt het je ook op dat iedereen het de laatste tijd heeft over detoxen? Het ontgiften van lichaamsstoffen is essentieel voor wie een gezonde levensstijl hoog in het vaandel draagt. 

Actua   |   Origin’O haalt bioboerderij (even) naar de winkel

Tijdens de bioweek van 5 t.e.m. 10 juni 2017 ging Origin’O even ‘back to biobasics’. Tijdens die week werd de thematiek rond biovoeding extra in de verf gezet.

Tips & Tricks   |  Origin'O verwent alle mama's op moederdag

Origin'O trakteert op zaterdag 13 mei 2017 alle moeders op een gratis glaasje cava (Instint).

Voeding   |  Gezond snacken

Snack it!

Voeding   |  Aan de slag met pasta

Wat is er gezelliger dan een grote kom pasta voor de ganse familie, gemaakt door ‘la mamma’? Wij geven jullie alvast wat inspiratie om zo een lekker pastagerecht op tafel te toveren.

Oudere berichten